Contact

We beantwoorden graag al je McDonald’s vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen onze Veelgestelde vragen of heb je feedback voor ons? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen zoals via Facebook en Instagram. We staan voor je klaar! 

  McDonald’s Suriname | N.V. Jules Fernandes

  Locatie: Tweede Rijweg 114, Paramaribo, Suriname

  Telefoonnummer: +597-465778

  Email: office@mcd-sur.com

  Veel gestelde vragen

  Het gehakt voor de Hamburgers van McDonald’s bestaat uit rundvlees van de voorste delen en de flanken van een rund. Voor het gehakt wordt gebruik gemaakt van hele stukken vlees. Het gehakt wordt vervolgens gevormd tot Hamburgerschijven, ingevroren, verpakt en naar het distributiecentrum in Suriname vervoerd. In onze restaurants worden de Hamburgers gegrild, zonder gebruik te maken van olie of boter, en enkel op smaak gebracht met zout en peper. Heerlijk hè?!

  Nee de kipproducten die wij verkopen zijn niet halal. Wij hebben geen halal producten in het assortiment.

  Neen, onze beefproducten die wij verkopen zijn niet halal.

  Wat leuk dat je interesse hebt om te werken bij McDonald’s, wij zijn altijd blij met nieuwe sollicitanten. Zodra je 18 bent kun je bij McDonald’s werken. Bij “werken bij McDonald’s” vind je meer informatie en kun je solliciteren.

  Natuurlijk, ook als je 40 bent mag je bij ons werken. Bij “werken bij McDonald’s” vind je meer informatie en kun je solliciteren.

  In een medium drinkbeker gaat er 0,5 liter aan softdrink en in een large beker en 0,8 liter. Mocht je denken dat je met een medium formaat net zoveel hebt als bij een groot formaat, dan heb je misschien iets meer ijs gekregen. Voor de French Fries geldt dat een Large portie 40% meer bevat dan een medium portie.

  De McFlurry en Sundae ijsjes bevatten behalve de koemelk geen dierlijke ingrediënten en passen zo in een vegetarisch dieet. Eet smakelijk!