Filet-O-Fish® double

Bijt in niet één, maar twee knapperige witte visfilets. Gegarneerd met bewerkte cheddar cheese  en pittige tartaarsaus. Dubbel hetzo lekker  op het warm gestoomd broodje.

Voedingsinformatie

Hamburgerbroodje

Tarwemeel, water, suiker, plantaardige olie (koolzaad), zout, glansmiddel (water, plantaardig eiwit, zonnebloemolie, dextrose, maltodextrine, zetmeel), gist, emulgator (E742e), edelgist, E300

Bevat: Gluten

Kan bevatten: Melk, Sesam

Tartaar Saus

Water, koolzaadolie, augurk, gedistilleerde azijn, ui, eigeel (Alle eieren worden gelegd door kippen die volgens de richtlijnen van de overheid tijdelijk in stallen gehuisvest zijn).

McDonald’s streeft ernaar zo volledig mogelijke informatie te geven over de voedingswaarde van, en de allergenen in, haar producten. De informatie over voedingswaarden en allergenen is gebaseerd op de standaard productsamenstelling. Portiegroottes in het restaurant kunnen verschillen van de hoeveelheid waarmee de analyse is uitgevoerd. Er zijn variaties mogelijk, afhankelijk van de lokale leverancier, de regio of de tijd van het jaar. McDonald’s is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van andere externe bronnen.

McDonald’s is geen allergenenvrij restaurant. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig. McDonald’s kan zodoende niet garanderen dat haar producten geen sporen van allergenen bevatten. McDonald’s aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid indien een gast als gevolg van het binnenkrijgen van (een spoor van) een allergeen lichamelijke klachten krijgt. Alle producten kunnen sporen bevatten van dierlijke ingrediënten. McDonald’s streeft er naar om de voedingswaarde- en allergeneninformatie altijd up to date te houden. De verstrekte informatie is alleen van toepassing op de in Nederland verkochte producten. Voor meer informatie over voedingswaarden en allergenen kijk op www.mcdonaldsmenu.info of in de McDonald’s App. Publicatiefouten voorbehouden.