Facilitair

Bij McDonald’s Suriname staat de gast altijd centraal. Dit betekent dat we producten van hoge kwaliteit serveren en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de gasten. En deze ervaring begint op het moment dat de gast bij McDonald’s aankomt. Hoe ziet bijvoorbeeld het buitenterrein eruit, is alle apparatuur onderhouden en werkt dit naar behoren en is het restaurant van binnen schoon en netjes? Dit is een kleine blik waar jij je mee bezig gaat houden. Binnen een facilitaire functie, kan jij op deze gebieden van grote waarde zijn. 

Type functies 

  • Interieurverzorg(st)er 
  • Medewerk(st)er onderhoud 
  • Buitenmedewerk(st)er 

Waarom McDonald’s? 

Atlijd open voor een Goede Tijd 

Bij McDonald’s is het onze missie om gasten een spontaan geluksmoment te bieden met het aanbieden van fresh en fast food waar zij zich goed bij voelen. Elke gast is bij ons welkom, we staan altijd open voor vernieuwing en we bieden onze gasten elke dag graag weer de beste ervaring en producten aan. 

Iedereen is welkom 

Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent. Elk talent is van harte welkom. We bieden de vrijheid en kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. Werken bij McDonald’s is leuk voor nu en goed voor later. 

Teamwork makes the dream work 

Bij McDonald’s speelt teamwork een belangrijke rol. Je werkt in een gezellig team waar iedereen op elkaar is ingespeeld. Samen doen jullie er alles aan om iedere gast een leuke ervaring mee te geven. Je leert veel nieuwe mensen kennen met een grote diversiteit aan achtergronden. 

Makkelijk te combineren 

Een baan bij McDonald’s door de ruime openingstijden makkelijk te combineren met allerlei andere zaken die belangrijk zijn in jouw leven.