Goed om te weten

Alles over McDonald's

Van frietje tot frituurvet

Als een van de  grootste restaurantketens ter wereld heeft McDonald’s grote verantwoordelijkheden. Niet alleen als het gaat over het milieu of de afkomst van onze producten, maar ook naar de klanten toe met informatie voorziening. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over ons en onze producten.

Voedselkwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan alle producten die we gebruiken. Wil je meer weten over deze eisen en hoe we ze controleren?

Familie

Voor de hele familie

Voor ons is het zeer  belangrijk families bij elkaar te brengen. Een bezoek moet voor iedereen een feestje zijn. De kleintjes kunnen bij ons genieten van het Happy Meal, hun verjaardag vieren en verrassen we ze met de leukste cadeautjes. Ook met onze samenwerking met de Ronald McDonald Ouderkamer in ziekenhuizen brengen we families dicht bij elkaar.

Het Happy Meal

Al 40 jaar verrassen we de kleintjes met de leukste verrassingen in het Happy Meal. Ze kunnen kiezen uit een speeltje of een leesboekje. Elke Happy Meal bevat minder dan 600 calorieën.

Kinderfeestjes

Boek jouw kinderfeestje bij McDonald’s voor de verjaardag van jouw jarige zoon of dochter. Deze zal vast wel onvergetelijk worden!

Ouderkamer project

Als ouder wil jij zo dichtbij mogelijk bij jouw kind blijven die in het ziekenhuis ligt! Daarom zijn er de Ouderkamers op aanvraag ter beschikking in de verschillende ziekenhuizen.

Good Times knutselen

Het is natuurlijk zonde om de mooie verpakkingen weg te gooien na het eten, als er ook iets leuks mee te knutselen valt!