Guest Experience Leader (GEL)

McDonald’s betekent Goede Tijden voor onze gasten en dat weet jij als GEL als geen ander. Of het nou gaat om het organiseren van evenementen of het creëren van extra en speciale ervaringen voor de gasten, jij hebt het allemaal in huis. Als GEL ben jij het aanspreekpunt van het restaurant voor onze gasten en zorg jij voor een onvergetelijke ervaring. Het ene moment verwelkom jij gasten met de mogelijkheid om gesprekken te starten, het ander moment zorg je ervoor dat onze gasten alles ontvangen dat zij nodig hebben. Verder ga je zorgvuldig om met de vragen en behoeften van de gasten, assisteer je de gasten om bestellingen te plaatsen op onze nieuwe digitale gadgets en ga je om met kinderen om een gastvrije en gezinsvriendelijke sfeer te creëren. 

Wat zijn mijn taken? 

  • Gasten helpen bij vragen 
  • Aansturen van Crew 
  • Gasten bedienen aan tafel 
  • Informatie geven over producten 
  • Organiseren van evenementen/kinderfeestjes 
  • Afruimen/schoonmaakwerkzaamheden 

Waarom McDonald’s? 

Atlijd open voor een Goede Tijd 

Bij McDonald’s is het onze missie om gasten een spontaan geluksmoment te bieden met het aanbieden van fresh en fast food waar zij zich goed bij voelen. Elke gast is bij ons welkom, we staan altijd open voor vernieuwing en we bieden onze gasten elke dag graag weer de beste ervaring en producten aan. 

Iedereen is welkom 

Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent. Elk talent is van harte welkom. We bieden de vrijheid en kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. Werken bij McDonald’s is leuk voor nu en goed voor later. 

Teamwork makes the dream work 

Bij McDonald’s speelt teamwork een belangrijke rol. Je werkt in een gezellig team waar iedereen op elkaar is ingespeeld. Samen doen jullie er alles aan om iedere gast een leuke ervaring mee te geven. Je leert veel nieuwe mensen kennen met een grote diversiteit aan achtergronden. 

Makkelijk te combineren 

Een baan bij McDonald’s door de ruime openingstijden makkelijk te combineren met allerlei andere zaken die belangrijk zijn in jouw leven.