2 Cheeseburger

Een overheerlijke burger met extra kaas van 100% rundvlees met cheddarcheese, ketchup, mosterd, verse uitjes en een plakje augurk,  geserveerd op een speciaal hamburgerbroodje. Een lekkere cheesy burger van 100% rundvlees met cheddarcheese, ketchup, mosterd, verse uitjes en een plakje augurk, geserveerd op een speciaal hamburgerbroodje. Vanaf nu zijn onze rundvleesburgers op een nieuwe manier gebakken. Dit maakt ze warmer en juicier en ze worden  geserveerd op een verfijnd broodje.

Voedingsinformatie

Hamburgerbroodje

Tarwemeel, water, suiker, plantaardige olie (koolzaad), zout, glansmiddel (water, plantaardig eiwit, zonnebloemolie, dextrose, maltodextrine, zetmeel), gist, emulgator (E742e), edelgist, E300

Bevat: Gluten

Kan bevatten: Melk, Sesam

100% Rundvlees Patty

Rundvlees (100%)

Kan bevatten: Ei

Mosterd

Water, gedistilleerde azijn, mosterdzaad, zout, kruiden, natuurlijke kruidnagelaroma, kruidenextracten

Bevat: Mosterd

Ketchup

60% tomatenpuree (gelijk aan aan 168g tomaten / 100g Ketchup), glucose-fructosestroop, brandewijnazijn, zout, specerijenextracten

Gewelde Uitjes

Gewelde Uitjes

Augurk

Augurken, gedistilleerde azijn, zout, verstevigingsmiddel (E509), natuurlijke aroma’s, conserveermiddel (E202)

Cheddar Smeltkaasplakken

Cheddar Kaas (51%), water, kaas (9%), boter, magere melkpoeder, emulgerend zout (E331), natuurlijk kaas aroma, melkeiwit, zout, kleurstoffen ß- Caroteen (E160a), Paprika Extract (E160c), zuurteregelaar (E330), antiklontermiddel (zonnebloemlecithine)

Bevat: Melk

Peper en Zout

Peper, Zout

McDonald’s streeft ernaar zo volledig mogelijke informatie te geven over de voedingswaarde van, en de allergenen in, haar producten. De informatie over voedingswaarden en allergenen is gebaseerd op de standaard productsamenstelling. Portiegroottes in het restaurant kunnen verschillen van de hoeveelheid waarmee de analyse is uitgevoerd. Er zijn variaties mogelijk, afhankelijk van de lokale leverancier, de regio of de tijd van het jaar. McDonald’s is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van andere externe bronnen.

McDonald’s is geen allergenenvrij restaurant. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig. McDonald’s kan zodoende niet garanderen dat haar producten geen sporen van allergenen bevatten. McDonald’s aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid indien een gast als gevolg van het binnenkrijgen van (een spoor van) een allergeen lichamelijke klachten krijgt. Alle producten kunnen sporen bevatten van dierlijke ingrediënten. McDonald’s streeft er naar om de voedingswaarde- en allergeneninformatie altijd up to date te houden. De verstrekte informatie is alleen van toepassing op de in Nederland verkochte producten. Voor meer informatie over voedingswaarden en allergenen kijk op www.mcdonaldsmenu.info of in de McDonald’s App. Publicatiefouten voorbehouden.