Big Mac®

Onze wereld beroemde burger!  Deze bestaat uit 2 patties van 100% rundvlees met verse sla, cheddarcheese, verse uitjes en fijne plakjes augurk. Met de beroemde Big Mac saus op een 3-delig sesambroodje. Vanaf nu zijn onze rundvleesburgers op een nieuwe manier gebakken. Dit maakt ze warmer en juicier en ze worden geserveerd op een verfijnd broodje.

Voedingsinformatie

Big Mac broodje

Tarwemeel, water, suiker, sesamzaad, plantaardige olie (koolzaad), aardappelzetmeel, zout, glansmiddel (water, plantaardig eiwit, zonnebloemolie, dextrose, maltodextrine, zetmeel), gist, natuurlijk aroma, emulgator (E472e), edelgist, E300

Bevat: Gluten, Sesam

Kan bevatten: Melk

 

100% Rundvlees Patty

Rundvlees (100%)

Kan bevatten: Ei

 

Peper en Zout

Peper, Zout

 

Cheddar cheese plakken

Cheddar cheese (51%), water, kaas (9%), boter, magere melkpoeder, emulgerend zout (E331), natuurlijk kaas aroma, melkeiwit, zout, kleurstoffen ß- Caroteen (E160a), Paprika Extract (E160c), zuurteregelaar (E330), antiklontermiddel (zonnebloemlecithine)

Bevat: Melk

 

Big Mac Saus

Water, koolzaadolie, augurk, gedistilleerd azijn, suiker, gemodificeerd maiszetmeel, eigeel (Alle eieren worden gelegd door kippen die volgens de richtlijnen van de overheid tijdelijk in stallen gehuisvest zijn), specerijen, Zout, glucose-fructose siroop, verdikkingsmiddel (xanthaangom), natuurlijke aroma’s, verstevigingsmiddel (calciumchloride)

Bevat: Ei, Mosterd

 

Gewelde Uitjes

Gewelde Uitjes

 

Ijsbergsla

Ijsbergsla

 

Augurk

Augurken, gedistilleerde azijn, zout, verstevigingsmiddel (E509), natuurlijke aroma’s, conserveermiddel (E202)

McDonald’s streeft ernaar zo volledig mogelijke informatie te geven over de voedingswaarde van, en de allergenen in, haar producten. De informatie over voedingswaarden en allergenen is gebaseerd op de standaard productsamenstelling. Portiegroottes in het restaurant kunnen verschillen van de hoeveelheid waarmee de analyse is uitgevoerd. Er zijn variaties mogelijk, afhankelijk van de lokale leverancier, de regio of de tijd van het jaar. McDonald’s is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van andere externe bronnen.

McDonald’s is geen allergenenvrij restaurant. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig. McDonald’s kan zodoende niet garanderen dat haar producten geen sporen van allergenen bevatten. McDonald’s aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid indien een gast als gevolg van het binnenkrijgen van (een spoor van) een allergeen lichamelijke klachten krijgt. Alle producten kunnen sporen bevatten van dierlijke ingrediënten. McDonald’s streeft er naar om de voedingswaarde- en allergeneninformatie altijd up to date te houden. De verstrekte informatie is alleen van toepassing op de in Nederland verkochte producten. Voor meer informatie over voedingswaarden en allergenen kijk op www.mcdonaldsmenu.info of in de McDonald’s App. Publicatiefouten voorbehouden.