Quarter Pounder® double

Ook een hele bekende burger. Met twee royale patties van 100% rundvlees, cheddar cheese, verse uitjes en fijne plakken augurk, helemaal compleet gemaakt  met een verrukkelijk  laagje ketchup en mosterd op een getoast sesambroodje. Vanaf nu zijn onze rundvleesburgers op een nieuwe manier gebakken. Dit maakt ze warmer en juicier en ze worden   geserveerd op een verfijnd broodje.

Voedingsinformatie

Sesambroodje

Tarwemeel, water, suiker, sesamzaad, plantaardige olie (koolzaad), gecondenseerde melkaroma (bevat geen melk), zout, gist, emulgator (E472e), E412, edelgist, E300

Bevat: Gluten, Sesam

Kan bevatten: Melk

100% Rundvlees Quarter Pounder Patty

Rundvlees (100%)

Kan bevatten: Ei

Mosterd

Water, gedistilleerde azijn, mosterdzaad, zout, kruiden, natuurlijke kruidnagelaroma, kruidenextracten

Bevat: Mosterd

Ketchup

60% tomatenpuree (gelijk aan aan 168g tomaten / 100g Ketchup), glucose-fructosestroop, brandewijnazijn, zout, specerijenextracten

Verse Witte Ui

Witte ui

Augurk

Augurken, gedistilleerde azijn, zout, verstevigingsmiddel (E509), natuurlijke aroma’s, conserveermiddel (E202)

Plakken Cheddar cheese

Cheddar cheese (51%), water, kaas (9%), boter, magere melkpoeder, emulgerend zout (E331), natuurlijk kaas aroma, melkeiwit, zout, kleurstoffen ß- Caroteen (E160a), Paprika Extract (E160c), zuurteregelaar (E330), antiklontermiddel (zonnebloemlecithine)

Bevat: Melk

Peper en Zout

Peper, Zout

McDonald’s streeft ernaar zo volledig mogelijke informatie te geven over de voedingswaarde van, en de allergenen in, haar producten. De informatie over voedingswaarden en allergenen is gebaseerd op de standaard productsamenstelling. Portiegroottes in het restaurant kunnen verschillen van de hoeveelheid waarmee de analyse is uitgevoerd. Er zijn variaties mogelijk, afhankelijk van de lokale leverancier, de regio of de tijd van het jaar. McDonald’s is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van andere externe bronnen.

McDonald’s is geen allergenenvrij restaurant. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig. McDonald’s kan zodoende niet garanderen dat haar producten geen sporen van allergenen bevatten. McDonald’s aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid indien een gast als gevolg van het binnenkrijgen van (een spoor van) een allergeen lichamelijke klachten krijgt. Alle producten kunnen sporen bevatten van dierlijke ingrediënten. McDonald’s streeft er naar om de voedingswaarde- en allergeneninformatie altijd up to date te houden. De verstrekte informatie is alleen van toepassing op de in Nederland verkochte producten. Voor meer informatie over voedingswaarden en allergenen kijk op www.mcdonaldsmenu.info of in de McDonald’s App. Publicatiefouten voorbehouden.