Hot fudge

Tijd voor iets lekker koels! Ga voor een romig dessert met chocoladesaus. De voedingswaarde en allergeneninformatie zijn inclusief pindastukjes. De pindastukjes worden apart in een zakje meegegeven. 

Voedingsinformatie

Sundae Mix 

Magere melk, suiker, room, weipoeder, glucose siroop, stabilisatoren (E412, E407) emulgator (E471) natuurlijk aroma 

Bevat: Melk 

Chocolade Saus 

Gezoete gecondenseerde volle melk (volle melk, suiker), suiker, water, kokosvet, cacaopoeder met verminderd vetgehalte 5%, gemodificeerd zetmeel, zout, stabilisator (natriumcitraat) 

Bevat: Melk 

Pindastukjes 

Pinda’s 

Bevat: Pinda, Soja 

McDonald’s streeft ernaar zo volledig mogelijke informatie te geven over de voedingswaarde van, en de allergenen in, haar producten. De informatie over voedingswaarden en allergenen is gebaseerd op de standaard productsamenstelling. Portiegroottes in het restaurant kunnen verschillen van de hoeveelheid waarmee de analyse is uitgevoerd. Er zijn variaties mogelijk, afhankelijk van de lokale leverancier, de regio of de tijd van het jaar. McDonald’s is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van andere externe bronnen.

McDonald’s is geen allergenenvrij restaurant. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig. McDonald’s kan zodoende niet garanderen dat haar producten geen sporen van allergenen bevatten. McDonald’s aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid indien een gast als gevolg van het binnenkrijgen van (een spoor van) een allergeen lichamelijke klachten krijgt. Alle producten kunnen sporen bevatten van dierlijke ingrediënten. McDonald’s streeft er naar om de voedingswaarde- en allergeneninformatie altijd up to date te houden. De verstrekte informatie is alleen van toepassing op de in Nederland verkochte producten. Voor meer informatie over voedingswaarden en allergenen kijk op www.mcdonaldsmenu.info of in de McDonald’s App. Publicatiefouten voorbehouden.