McWrap Honey Mustard Voordeelmenu

2.102 KJ | 499 Kcal

De heerijke McWrap met malse Chicken Tenders en een saus van zoete honing en scherpe mosterd! Kies wat je ernaast wilt: Franse frietjes of een frisse salade. Maak ’t compleet met frisdrank, Spa, biologische halfvolle melk, verse sinaasappelsap, een verse smoothie met aardbei-banaan of Tropicana appelsap.

Voedingsinformatie

  • 499Kilocalorie Energie (Kcal) (25 % Referentie Inname )
  • 16gram Vetten (22 % Referentie Inname )

Nutritional Information

Nutritionper 100 gramsper portion% daily value for an adult
Energie (KJ) inKiloJoules1.383,625% daily value
Energie (Kcal) inKilocalorie329,525% daily value
Vetten ingram1422% daily value
Verzadigde vetzuren ingram1,37% daily value
Koolhydraten ingram46,132% daily value
Suikers ingram10,547% daily value
Vezels ingram3,5 
Eiwit ingram3,48% daily value
Zout ingram0,59% daily value
Serving Size inNO UNIT OF MEASUREMENT200 

Franse Frietjes Medium

Franse Frietjes
Aardappelen, niet-gehydrogeneerde plantaardige olie (high oleic zonnebloemolie, zonnebloemolie, koolzaadolie, high oleic koolzaadolie), (stabilisator) dinatriumdifosfaat, dextrose. Onze Franse Frietjes worden gezouten met JOZO zout: puur zout met jodium (Zout (NaCl), jodium, antiklontermiddelen (E504, E535)).

 

Coca-Cola

Coca-Cola
Suiker, water, kleur E150d, zuurmiddel E338, natuurlijke aroma’s


Water

Water

Ijsblokjes
Water

McDonald’s streeft ernaar zo volledig mogelijke informatie te geven over de voedingswaarde van, en de allergenen in, haar producten. De informatie over voedingswaarden en allergenen is gebaseerd op de standaard productsamenstelling. Portiegroottes in het restaurant kunnen verschillen van de hoeveelheid waarmee de analyse is uitgevoerd. Er zijn variaties mogelijk, afhankelijk van de lokale leverancier, de regio of de tijd van het jaar. McDonald’s is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van andere externe bronnen.

McDonald’s is geen allergenenvrij restaurant. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig. McDonald’s kan zodoende niet garanderen dat haar producten geen sporen van allergenen bevatten. McDonald’s aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid indien een gast als gevolg van het binnenkrijgen van (een spoor van) een allergeen lichamelijke klachten krijgt. Alle producten kunnen sporen bevatten van dierlijke ingrediënten. McDonald’s streeft er naar om de voedingswaarde- en allergeneninformatie altijd up to date te houden. De verstrekte informatie is alleen van toepassing op de in Nederland verkochte producten. Voor meer informatie over voedingswaarden en allergenen kijk op www.mcdonaldsmenu.info of in de McDonald’s App. Publicatiefouten voorbehouden.