Onze geschiedenis

Over McDonald’s

In 1954 bezoekt Ray Kroc, verkoper van milkshakemachines, het hamburgerrestaurant van de broers McDonald in Californië. Hij is onder de indruk van de snelle service en hoge kwaliteit. Op 15 april 1955 opent Kroc zijn eerste McDonald’s restaurant in Des Plaines, Illinois. 

Het eerste McDonald’s restaurant heeft haar deuren geopend op 20 december 1997 aan de Keizerstraat en staat ook bekend als McDonald’s Spanhoek. 

Dit restaurant heeft meerdere verbouwingen ondergaan om de dienstverlening naar onze gasten te optimaliseren en geweldig leuke tijden met heerlijk eten aan te bieden aan het heel gezin. 

In McDonald’s Spanhoek zijn ook de eerste aanpassingen gedaan voor de instap in het moderne tijdperk. Zo heeft dit restaurant nu als eerst in Suriname de mogelijkheid om te bestellen via een digitale kiosk, de optie te kiezen voor Table Service en nog meer gemakken om een zo gezellig mogelijke ervaring te geven aan onze gasten. 

In oktober van 2004 werd het tweede restaurant geopend in de Hermitage mall. Dit restaurant heeft ook een aparte dessert center voor het makkelijker verkrijgen van heerlijke koude desserts.