Onze waarden en normen

McDonald’s staat als eerste voor Good Times. Dat betekend een zo prettig mogelijke ervaring geven met een top service en kwaliteit eten. Maar McDonald’s staat voor veel meer dan dat. Zo hebben wij heeft 5 kern values waar wij achter staan.

Onze waarden

Servicegerictheid

Wij stellen onze gasten en mensen voorop. Wij zijn servicegericht door altijd menselijk en gastvrij te zijn, naar onze gast en naar onze collega’s. Onze crew is het kloppende hart van het restaurant en geven gasten dat fijne gevoel: bij ons ben je welkom.

Integeriteit

Wij geloven in doen wat correct en juist is: oprecht en respectvol. Keuzes maken waarvan jij vindt dat ze voor mensen om je heen en voor de toekomst het juiste zijn. Rekening houdend met hoe tijden veranderen, hoe mensen veranderen, hoe de omgeving verandert. Nu het juiste doen voor de samenleving van vandaag en morgen.  

Gemeenschap

McDonald’s is actief betrokken in de gemeenschap. Met het oog op wat alle betrokken partijen, binnen onze gemeenschap nodig heeft. Door onder andere buurten schoon te houden, door leesplezier toegankelijk te maken middels onze Happy Meals® of door samen met het Ronald McDonald Ouderkamer project, ouders dichtbij hun zieke kind te laten zijn.

Inclusief

Bij ons is een ieder welkom. Als gast of als medewerker zal je altijd met respect worden behandeld. Een ieder mag bij ons zichzelf zijn. En iedereen krijgt de gelijke kansen. Voor onze crew zorgen we ervoor dat leren en je ontwikkelen bereikbaar is, om te kunnen groeien in je carrière.

Familie

Samen staan we sterker. We hechten waarde aan een sterk partnerschap. Niet ieder voor zich, maar als gemeenschap. Samen maken we het verschil. Door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Met onze leveranciers, onze interne organisatie, met onze medewerkers en diens gezin zorgen we voor het creeren van een McFamilie.